Amb motiu Jersey de la diada de Sant Jordi, la ciutat de Sabadell ha organitzat diverses activitats dedicades o inspirades en l’obra any de Joan Oliver.

Divendres 22 d’abril, hi ha la revetlla literària a la biblioteca Vapor Badia. A la tarda, revetlla infantil amb els animals més animals del Bestiari de Pere Nfl Quart. I a la nit, recital poètic, màquines d’il·lustrar poemes i cheap mlb jerseys pintada de grafit!

[TalcomRaja] Xarxes

Dissabte, dia de Sant Jordi, podrem disfressar-nos al Va de bèsties!, del Museu d’Art de Sabadell, amb màscares, disfresses i Tarnish fotografia o il·lustrar poesies amb les màquines de wholesale mlb jerseys l’Escola Illa.

[bèsties] Xarxes

Durant tot el dia el Casal Can Capablanca alliberarà llibres per la ciutat en la seva campanya #alliberemlacultura, que inclouran un punt de llibre dedicat a Pere Quart. Més informació, aquí.

[Alliberemlacultura] Xarxes

I a la tarda, al pati del Museu d’Història, hi haurà una lectura pública i oberta de textos i poemes de Joan Oliver, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística de Sabadell, l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Sabadell i Òmnium Sabadell.

[Tirallongues] Xarxes (1)

Si diumenge 24 d’abril encara ens queden forces, podem passejar amb la ruta organitzada pel Museu d’Història de Sabadell:  Temps, records. El Sabadell de Pere Quart. l’Any Cal inscripció prèvia al tel. 93 727 85 wholesale jerseys 55 o al Museu!

[Passejada] Xarxes