El dimecres 20 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, al pati del Casal Pere Quart, vam presentar el programa d’actes de l’Any Joan Oliver. Joan Oliver i Sallarès amb motiu dels 30 anys de la seva Jerseys mort. Durant la presentació, van intervenir tres membres de wholesale MLB jerseys la Comissió i Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell. Al final, un recital de poemes de Pere Quart, a càrrec de Marta Tricuera, Jep Barceló i any Agustí González.

Amb el nom de Joan Oliver, 30 anys de vacances pagades, la Comissió Any Joan Oliver ha aglutinat tots els actes que Part diferents entitats i institucions organitzen per recordar la figura de l’il·lustre escriptor sabadellenc, els quals tindran lloc Where entre el mes d’abril i el mes de desembre d’enguany. A més, la Comissió durà a terme dos actes rellevants, que tindran lloc el For 19 de juny i el 30 de novembre, l’endemà de les dates de mort i naixement, respectivament, de Joan Oliver.

Al programa For d’activitats hi participen les institucions i entitats següents: Ajuntament de Sabadell, Alliance Française, Amical Wikimedia, Can Capablanca, CNL de Sabadell, Escola d’Educació Especial Xaloc, Escola Municipal d’Art wholesale NFL jerseys Illa, Escola Municipal de Música i Conservatori de Sabadell, Espai Foc, Fundació Bosch i Cardellach, Institut Joan Oliver, Llibreria Llar del Llibre, Museu del Gas de Miami Dolphins Jerseys la Fundació Gas Natural Fenosa, Òmnium Cultural, Papers de Versàlia, Pen Club Català, revista Quadern, revista Vallesos, Teatre Sant Vicenç i Week&Sabadell. Tot i això, la Comissió espera que la llista d’actes i entitats s’ampliï encara, sobretot de cara al darrer trimestre de l’any.